Gelukkig 2020!

Posted on Posted in Geen categorie

Wat een mooie herfst was dat! Na een paar drukke maanden vanaf september was er in december een flinke eindsprint tot de kerst. Enkele hoogtepunten waren Beethoven 9 met Sinfonia Rotterdam in een uitverkochte Doelen in Rotterdam, The Planets met hetzelfde orkest; tweemaal op tv met het Trouw Kerstconcert op 1e kerstdag en het Kurhaus Kerstconcert op 2e kerstdag; Don Juan, de Bolero, Bruckner 4 en het Zwanenmeer met het Residentie Orkest en drie Messiahs met de Nederlandse Händelvereniging.

Veel dank aan alle geweldige collega’s voor de mooie concerten en opnames in de afgelopen maanden, ik heb ervan genoten!

Nu een paar dagen vrij en vanaf januari weer leuke nieuwe klussen: nieuwe opnames met o.a. l’Orchestra Particolare en voor het NTR Avondconcert en Nabucco met DNO en het Residentie Orkest.

Een fantastisch 2020 gewenst!